2 Ocak 2015 Cuma

Fated to Love You

Kader Kahpe Kader Ağlarını Ördün mü??

Merhaba, 
2015'in ilk yazısı ile karşınızdayım :)
An itibari ile tamamlamış olduğum bir diziyi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ben pek sevdim.. Komedisi bol ama romantik Kore yapımlarına bir yenisi daha eklenmiş meğer..Fated to Love You nasıl bir dizi diye merak edenler buyrun efendim...
Not:Dizi ilk olarak 2008 yılında aynı isimle  Tayvan'da yayınlanmış..


Dizi aslında birbirlerini hiç tanımamalarına rağmen enteresan tesadüfler zincirinin ardından bir gece geçiren Çabol Le Gun ile yardımsever, iyilik meleği Kim Mi Young'un aşkını anlatıyor.. Dediğim gibi hikaye enteresan başlıyor.. Kahramanlarımız birbirini hiç tanımazken birlikte oluyorlar ve bu da yetmezmiş gibi çok geçmeden Kim Mi Young'un hamile olduğunu öğreniyoruz..  (Bu oyuncular seneler önce bir başka dizide- Successful Story A Bright Girl- başrolü paylaşmış ve pek beğenilmişler)



İyilik meleğimiz her ne kadar bunu Le Gun'dan saklamaya çalışsa da olaya annesi müdahale edince elinden bir şey gelmiyor.. Le Gun'un halmonisi de torun torun diye tutuşup yanarken bu fırsat kaçmaz diyerek çiftimizi evlendiriyorlar.. Tabi ki anlaşmalı bir evlilik :))) Bu arada Le Gun'un sevgilisi de bale gösterisini tamamlayıp Amerika'dan dönünce olaylar daha da enteresan bir hal alıyor.. 

Kim Mi Young bu anlaşmalı evlilikten dolayı ne zaman kendini üzgün hissetse komşu oppası Daniel bitiveriyor yanında.. Allah'ın işi işte.. Pek bir yakışıklı komşu oppadan Allah herkeslere nasip etsin tabi :) 

Le Gun Kim Mi Young'a aşık oldu olacak derken kahpe kader ağlarını örüyor ve sevgili Gun'un o melun hastalığı boy gösteriyor.. Sonra... Sonrasını da izleyin artık..
Özellikle dizinin ilk bölümlerinde gülmekten öldüm :) Gun'un kahkahası Dok Go Jin'i (bu da kim diyenler için şu yazıyı okuyabilirsiniz) aratmıyordu doğrusu...


Kim Mi Young'un eniştesi ve Müdür Park yüzünden hamu hamu der oldum her şeye :) 
Müdür Tan, Le Gun'un kardeşi, çöpçatan kızımız, ikiz üçüz olduğunu iddia eden kadın... Herkes ama herkes rolünün hakkını vermişti kısacası..
Dizi başından sonuna kadar hem komik hem romantik.. Gözlerimizi duygulandıran sahneler de var, kahkahalara boğan da... Yani tam benlik.. Romantik komedi deyince romantizmin canına okuyan dizilerden değil.. Komedisi de romantizmi de ölçülü, eğlenceli... İzlenilesi bir dizi işte.. 2015'in yeni yapımları gelmeden biran evvel izleyin bence :)
Bir de dizinin müziği mükemmeldi.. Dillere peleseng olunası...
Dinlemek için tıktık ...
Şimdilik çalgayo canlar...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Lütfen küfür, argo içeren yorumlar yapmayınız. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler / gumavoyo :)

Copyright @ Gumavoyo | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger | Blog Templates created by Web Hosting Men