15 Aralık 2014 Pazartesi

The Greatest Love/ Best Love

The Greatest Love- En bi sevdiğimden :)


Bugün ikinci yazımla karşınızdayım...Sanırım okula gitmeyip evde oturmanın böyle bir yan etkisi var :) 
Şimdi sizlere yine mükemmel bir Kore yapımından bahsedeceğim. İzlerken en çok eğlendiğim dizilerden biriydi The Greatest Love...Konusu klasik Kore yapımlarına benzemeyen oyuncuları da bir o kadar farklı olan bu dizinin başrol kadın oyuncusu Gong Hyo Jin (Goo Ae Jung rolünde).. Goo Ae Jung lise yıllarında bir pop grubunda solistlik yapmış ve o dönemlerde hayli ünlü olmasına rağmen şimdilerde popülaritesini yitirmiş bir kadın. İkinci, hatta üçüncü sınıf programlar ile hayatını kazanmaya çalışmakta.



 Başrol erkeğimiz ise aslında bana göre mafya dizilerine daha çok yakışacak bir tip olan Cha Seung Won (Dok Go Jin rolü ile)... Kendisi bir pop star... Ünlülerin o görkemli hayatını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.. Onun insanları aşağılaması için konuşmasına gerek yok..Bakışları dahi yetmekte.
Gençliğinde bir kalp ameliyatı geçirmiş ve kolunda sürekli kalp atışlarını kontrol eden bir saat bulunduruyor.. 


Go Ae Jung başına gelen talihsizliklerle dolu kötü bir hayat sürerken Dok Go Jin ile tesadüf eseri karşılaşıyorlar ve şimdi olduğundan daha kötü bir hayat yaşamaya başlıyor :)) Dok Go Jin tam bir baş belası  sevimli Ae Jung için.. Ancak hiç faydası yok da değil. Ae Jung, onun sayesinde bir çöpçatanlık yarışmasına katılmaya hak kazanıyor.  Ancak, yarışmanın sunucusu pop grubunun eski üyelerinden Kang Se Ri.. Bu ise Go Ae Jung için hayli zor bir durum.. Çünkü grup bu ikilinin kavgası nedeni ile ayrılmış..Kang Se Ri ününe ün katarken bizim zavallı Go Ae Jung hakkında çıkan yalan haberleri bertaraf etmek için kıyıda köşede kalmış..


Yarışmanın mükemmel erkeği Yoon Pil Ju ise çoğu insanın aksine ünlülerle gerçekten de ilgilenmeyen, kendini geleneksel tıbba adamış bir doktor.. Onca kızın içinden, sırf ilginç geldiği için, bizim Go Ae Jung'u seçince ve ardından da  esas kızımıza aşık olunca olaylar daha da bir karmaşık hale geliyor.. 
Go Ae Jung bir yandan Dok Go jin ile, bir yandan Kang Se Ri ile baş etmeye çalışırken ona destek olan elbette Yoon Pil Ju...Ama tabi ki de kaybeden taraf da maalesef bu sevimli doktorumuz olacak..


Dok Go Jin her zaman istediğini yapan bir adam olarak Go Ae Jung'a da istediği gibi davranmakta..Ancak Go Ae Jung, pop starımızın hayatına girdiğinden beri bir şeyler ters girmekte.. En başta da kolundaki saat.. Neden Go Ae Jung'un yanındayken böyle hızlı çalışıyor ki? Yoksa aşık mı oldu Go Ae Jung'a?.. Hayır hayır böyle bir kadına aşık olacak bir adam değil Dok Go Jin..
Ya gerçekten aşık olduysa? :))
Geçirdiği kalp ameliyatı nedeniyle sürekli tetikte olan Dok Go, saatinin bozulduğu düşüncesi ile doktora bile gidiyor.. Ama saat de bir bozukluk yok. Kalbiyle ilgili sıkıntı tamamen :) Aşkın böylesi!!  Aslında her şey yıllarca önce bir şarkı ile başlamıştır..

Şarkıyı dinlemek için tıktık 


Go Ae Jung'a aşık olduğunu anlasa da bunu açıkca söylemesi çok zor, çünkü o bir pop star ve Kang Se Ri ile de daha önce ayrılmış olmasına rağmen ilişkilerinin devam ettiği biliniyor hayranlarınca.. bütün bunlar yetmez gibi bir de kalp ameliyatının yenilenmesi gerekince göz yaşlarını tutamıyoruz.. Ama merak etmeyin sonu da çok güzeldi dizinin...
Dizi bu dörtlü arasında tatlı tatlı ilerlerken benim dikkatimi çeken bir diğer karakter ise Go Ae Jung'un yeğeni oldu.. Dok Go Jin'in tabiri ile Ding Dong :)) Dok Go Jin ile iletişimleri çok eğlenceli idi ve beni epey güldürdü.. Çocuktan al haberi tam olarak bu olur :) 


The Greatest Love romantik komedi tadında, kimi zaman güldüren kimi zaman ağlatan bir yapım. En bi sevdiğimden :)
Ben bu diziyi Dok Go'nun haline tavrına hayran olarak izledim.. Yakışıklı olduğu için değil sempatik olduğu için sevdim Dok Go'yu :) 
Tabi dizinin ilk bölümlerinde Go Ae Jung'un babasının giydiği eşofman takımı ile Secret Garden'a selam çakması da artı bir puan kazandırdı diziye :)
Dizi de aşk farklı bir tarz da anlatılmış.. Patates bile aşkı anlatmada araç olarak kullanılmış, düşünün :))
Başta da dediğim gibi ben izlerken çok eğlendim.. 
Eğer benim gibi hem romantik hem komik olsun diyorsanız şiddetle tavsiye edilir..Önermesi benden izlemesi sizden...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Lütfen küfür, argo içeren yorumlar yapmayınız. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler / gumavoyo :)

Copyright @ Gumavoyo | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger | Blog Templates created by Web Hosting Men