16 Aralık 2014 Salı

The Master's Sun

So Ji Sub und Gong Hyu Jin :))

Günaydın Kore sevdalıları :)
Bugün de yine çok sevdiğim bir diziyi anlatmak istiyorum sizlere.. The Master's Sun... Teaserı şuracıkta, tıktık ...






Joo Joong Won bir alışveriş merkezinin sahibi, zengin ve elbette kibirli bir iş adamıdır. Hayat onun için sadece para kazanmaktan ibarettir.. Her durumda kazanacağı ya da kaybedeceği parayı hesap eden, insanları yalnızca parasal olarak değerlendiren yakışıklı iş adamımız aslında geçmişte yaşadığı bir aşkın acı sonu nedeni ile bu hale gelmiştir...






Tae Gong Shil'in ise hayaletlerle başı derttedir. Geçirdiği bir kaza sonrası etrafta gezinip duran hayaletleri görmeye başlamış ve bu nedenle insanlardan uzaklaşmış, sürekli korkarak kaçarak yaşayan bir kadın haline gelmiştir.. 
Bir gün yine bir hayaletin isteğini yerine getirmek için dışarıda bulunduğu sırada Joo Joong Won ile karşılaşır ve ona dokunduğunda hayaletlerin kaybolduğunu fark eder. Bundan sonra rahat bir uyku çekmek, hayaletsiz bir dünyada yaşayabilmek için Joo Joong Won'a yapışmaktan başka çaresi yoktur. 


Joo Joong Won başlarda buna itiraz etse de, Tae Gong Shil'in bu yeteneğinin kendine kazanç sağlayabileceğini fark ettiğinde bir anlaşmaya varırlar.. Tae gong Shil Joong Wo'ya; Joong Wo ise Tae Gong Shil'e yardım etmek için anlaşırlar.


Alışveriş merkezinin güvenlik görevlilerinden Kang Woo, Tae Gong Shil ile aynı apartmanda kalmaktadır ve yavaş yavaş gönlünü bu garip kadına kaptırır. Ancak eski bir asker olan ve birçok ceset görmüş olan Kang Woo'nun hayatta en çok korktuğu şey hayaletlerden başka bir şey değildir..


Tae Gong Shil'in okul arkadaşı Tae Yi Ryung şimdilerde ünlü bir sanatçıdır ve alışveriş merkezinin tanıtım yüzüdür. Tae Gong Shil'e lise döneminden kalma bir kıskançlık beslemektedir. Yıllar sonra Tae Gong Shil düğününü berbat ettiğinde nefreti daha da artar.. Ancak çok geçmeden Gong Shil'in aklını yitirmiş olduğuna kanaat getirecektir.

Tae Gong Shil her ne kadar görmek istemese de kendine derdini anlatan ve ondan yardım isteyen hayaletlerden de yardımını bir türlü esirgeyememekte ve bu nedenle Joo Joong Won'un başını sürekli belaya sokmakta bir numaradır. Hele bir de sarhoş olup  kendini kaybedince Joo Joong Won çıldıracak hale gelir :)

 Ancak bu garip kadını sürekli düşünüp, onun için endişelenmeye başladığında aşk kapısını tekrar çalacaktır.. Geçmişteki aşkının nasıl bittiği de çözüldüğünde artık Tae Gong Shil'i sevmemesi için hiçbir neden kalmayacaktır.. Fakat Tae Gong Shil koruyucu meleğinin hayatını daha fazla mahvetmemek için ondan uzaklaşma kararı alır.. Peki gerçekten de hayaletsiz bir dünya Tae Gong Shil için mümkün müdür??





So Ji Sub'un mükemmel oyunculuğu Gong Hyu Jin ile buluşunca tadına doyulmaz bir yapım çıkmış ortaya.. Sadece  bu ikili değil dizideki bütün karakterler eğlenceliydi.. Jo Joong Won'un halası ve eniştesi de dahil :) Yine gülerek, eğlenerek, severek izlediğim bir diziydi The Master's Sun.. 
Jo Joong Won'un Tae gong Shil'i defetmek için elini yüzüne doğru çevirerek yaptığı hareketi her izlediğimde gülümsedim ben :)  

Yine romantik komedi tarzında 17 bölümlük bir şaheser :) Vaktiniz varsa hiç durmayın, hemen izleyin.. Şimdiden iyi seyirler...


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Lütfen küfür, argo içeren yorumlar yapmayınız. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler / gumavoyo :)

Copyright @ Gumavoyo | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger | Blog Templates created by Web Hosting Men